zaterdag 27 juni 2015

Shoplog: Den Haag & Eindhoven

Hoi lieve volgers,

Mijn eerste artikel op de nieuwe versie van Weniverse. Ik bouw het rustig aan op en wil in augustus pas echt actief aan de slag gaan. Toch kon ik het niet laten om mijn nieuwe aankopen te showen!

Ik kwam heel toevallig deze Haagse hopjes tegen in een snoeppot bij ons thuis. Ik vond ze erg toepasselijk bij dit artikel omdat een aantal items zijn gekocht in Den Haag! 

Afgelopen week ben ik samen met een vriendin van mij mijn visum gaan aanvragen op de ambassade in Den Haag. Naderhand zijn we stiekem, ondanks onze lage bankrekening, nog even het centrum in gegaan. Die week daarvoor was ik ook al met haar naar Eindhoven geweest om nieuwe items in te slaan. Volgens mij is dat zeker gelukt! Ik ben er in ieder geval erg blij mee. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht?

Bij de Primark kwam ik deze onwijs leuke jumpsuit tegen. Een aantal jaar geleden was ik helemaal verzot op jumpsuits. Daarna heb ik een periode gehad dat ik ze afschuwelijk vond. Heel jammer want ze zijn stiekem hartstikke leuk. Daarom stond er nog een op mijn verlanglijstje. Deze schattige variant kon ik voor €9,00 meenemen bij de Primark.
In de Primark kwam ik ook deze veel te zachte en super leuke sjaal tegen. Ik heb echt een zwak voor dit soort grote warme en lange sjaals. Ik kon hem daarom ook niet laten liggen voor maar €9,00.
Op de online site van de H&M had ik de nieuwe collectie al gespot. Dit sweatshort stond daardoor ook echt op mijn verlanglijstje. Dit short was €12,99. Mama heeft overigens exact dezelfde. Ze zag hem in een grotere maat en wilde hem eerst niet kopen omdat ik hem ook had. Kleding is niet voor mij alleen gemaakt zeg ik altijd, dus nu heeft ze dezelfde gekocht!
Bij de H&M hadden ze een actie op alle accessoires. Het tweede item gratis. Toen ik met de rechter ketting bij de kassa stond (€5,00) hoorde ik dit en daarom heb ik uiteindelijk de linker ketting ook nog meegenomen (€7,00). Ik vind ze echt super tof!
Een van mijn beste vriendinnen zou zeggen dat ik het gordijn van mijn oma heb gekocht. Zelf ben ik helemaal weg van kant. Ik begrijp wel ergens dat mensen er zo over denken, maar ik trek me daar verder niets van aan. Kant hoort hoe dan ook in mijn kledingkast! Deze top kocht ik voor €12,00 bij de Primark.
Deze super schattige sandaaltjes waren €10,00 bij de Primark en de bandjes zijn ook nog eens van echt leer! Voor mijn vakantie naar Tanzania zocht ik nog goede open sandalen. Ik had namelijk al een paar maar hier krijg ik helaas blaren van!
Ik wist eerst niet of ik dit leuk vond of niet. Ik heb er ook en hele lange tijd mee in mijn handen gelopen, maar uiteindelijk toch bedacht om hem mee te nemen. Dit vest is lekker oversized en heeft korte mouwen. Ik denk dat hij heel tof staat met een zwart jurkje of een zwarte trui/top. Hij kostte €14,00.
Tijdens de sale bij de H&M kwam ik deze leuke trui tegen. Ik vind vooral dit soort printje leuk. Daarnaast is de stof ook lekker luchtig, dus ideaal voor het rare weer hier in Nederland. In de sale kostte het item nog maar €10,00.
Omdat ik deze zomer alleen maar t-shirtjes mag dragen als ik vrijwilligerswerk ga doen, moest ik hoe dan ook shirtjes met wat langere mouwen inslaan. Deze leuke basic nam ik mee voor maar €5,00. Ze hebben verschillende soorten kleuren. Ikzelf heb ook nog een grijze gekocht en deze wordt momenteel bedrukt met een logo! Super leuk.
Mijn vriendin wilde bij de Primark voor haar schoonvader sokken kopen. Onze missie werd dus voortgezet op de mannenafdeling en toen kwam ik dit t-shirt tegen. Ik vond het printje echt heel leuk en heb hem toch maar meegenomen ondanks dat het een mannenmodel is. Wat maakt mij het ook uit, haha. Ik kon hem niet laten liggen voor €10,00!
Deze broek stond ook op mijn wenslijstje. Voor Tanzania wilde ik graag wat losse broeken voor de warmte en het werk, zodat ik toch comfortabel mijn ding kan doen. Toen ik het printje zag had ik al helemaal zin in Afrika! Deze broek kostte €14,99 bij de H&M.
Nog een t-shirtje, omdat ik ervan houd! Ik vond vooral de details aan de onderkant en bij de mouwen erg leuk. Daarnaast bedenkt het mijn schouders, dus ideaal voor mijn reis! Deze top kostte €10,00 bij de Primark.

Ik heb volgens mij aardig wat nieuwe items gekocht! Ik denk dat ik het meest bij ben met de sjaal. Ik ben echt gek op dit soort sjaals en wil er het liefst nog veel meer van hebben!

Wat vind jij van deze nieuwe items? Zit er ook iets bij wat jij zou willen hebben?

Heel veel liefs,
Muriël

4 opmerkingen: