WeNiverse

WeNiverse, je denkt nu vast hoe kom je hier op? Eigenlijk denk ik nu ook nog steeds hetzelfde als wat jullie nu denken. Het universum, universe, daar begon het eigenlijk mee. Ik zag ooit ergens in het tijdschrift in plaats van universe, youniverse staan. De 'U' werd in dit geval veranderd in 'You'. Eigenlijk vond ik dat best een leuk idee! Uiteindelijk ben ik op de naam WeNiverse gekomen, alleen maar door de 'U' te veranderen door 'We', net als wat ik eerder in ongeveer dezelfde staat zag. We are the universe, in plaats van you are the universe. Ingewikkeld? Oké heel misschien, haha.

Op WeNiverse probeer ik een aantal keer in de week, als het goed is bijna alle werkdagen, een artikel te plaatsen over dingen waar ik plezier in heb. Is dat een review? Dan wordt het een review. Wil ik gewoon mijn ei kwijt in een schrijfbericht, dan doe ik dat. Wat ik wel probeer vol te houden is om ongeveer elke week een outfit post te maken. Ik ben gek op fashion en dat wil ik graag met jullie delen!

Ik hoop jullie te kunnen vermaken met een dosis mode, recepten, verhalen, beauty, lifestyle en vooral heel veel plezier wat ik er zelf in heb.

Liefs, Muriël

Geen opmerkingen:

Een reactie posten